Administratief financieel medewerker – 24 tot 32 uur

Bedrijfsprofiel

TP Industrial Yarns is gespecialiseerd in het verbeteren van hoogwaardige garens. Onze garens maken innovatie mogelijk, moderniseren bedrijven en versterken het succes van onze klanten.

TP heeft zijn eigen merk TITAN HMPE geïntroduceerd, dat een aanzienlijke impact heeft gehad op de markt voor hoogwaardige garens. We bieden op maat gemaakte garenproducten die zijn ontwikkeld in overeenstemming met de behoeften en prestatie-eisen van de klant, in-house getest in onze eigen ultramoderne testfaciliteit. Wij beheren de complete supply chain en ondersteunen klanten met diensten die toegevoegde waarde bieden.

Industrieën die worden bediend zijn onder meer de offshore maritieme industrie, hoogwaardige touwen, hoogwaardige hijstoepassingen, het weefsegment en hogedrukslangen. Om de groei in high-end op maat gemaakte engineered applicaties verder te ondersteunen, zijn we op zoek naar een

Administratief financieel medewerker m/v – 24/32 uur

De rol

Je bent een spin in het web. Je zal worden ingezet bij het verrichten van diverse algemene administratieve en financiële taken op diverse afdelingen. Hieronder vallen o.a. het opstellen van documenten in het douane systeem, het uitwerken van orders (inkoop, verkoop en productie) en transportorders, alsmede het uitwerken en versturen van facturen.

De ideale kandidaat beschikt over

  • Een MBO diploma en minimaal MBO werkniveau
  • Communicatieve en schriftelijke vaardigheden, spreekt en schrijft naast Nederlands bij voorkeur Engels en Duits
  • Een boekhouddiploma
  • Enige ervaring met werken met een ERP systeem is een pré
  • Enthousiasme en een hoog probleemoplossend vermogen
  • Accuratesse, verantwoordelijkheidsgevoel en een proactieve instelling
  • Goede kennis van computers en ervaring met diverse software programma’s; kennis van Exact is een pré

Wat we bieden

De mogelijkheid om bij te dragen in een vitale en diverse rol bij een levendige organisatie, persoonlijke en professionele groei te realiseren en tegelijkertijd bij te dragen aan het voortdurende succes van een professionele, particuliere onderneming met een informele, no-nonsense en resultaatgerichte cultuur.

Interesse om te solliciteren? Stuur je cv naar Magusha Constandse via career@tp-industrial.com. Referentie- en antecedentenonderzoek kan nodig zijn.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.