bg

Administratief logistiek medewerker | 24 uur

De rol:

Je bent echt een spin in het web. Je zal worden ingezet bij het verrichten van diverse algemene administratieve en logistieke taken. Hieronder vallen o.a. het opstellen van documenten in het douane systeem, het regelen van transportorders, plannen van binnenkomende containers, het uitwerken en versturen van facturen, notuleren bij vergaderingen, maar ook het ondersteunen van collega's op de inkoop- en verkoopafdeling.

De ideale kandidaat beschikt over:

  • Een HBO diploma en HBO werkniveau
  • Communicatieve en schriftelijke vaardigheden, spreekt en schrijft naast Nederlands bij voorkeur Engels. Duits is een pré.
  • Douanekennis m.b.t. transporten
  • Stressbestendigheid en planningsinzicht
  • Goede organisatorische kwaliteiten en begrip van processen
  • Enthousiasme en een hoog probleemoplossend vermogen
  • Accuratesse, verantwoordelijkheidsgevoel en een proactieve instelling
  • Goede kennis van computers en ervaring met diverse software programma’s; kennis van Exact software is een pré

Wat we bieden

De mogelijkheid om bij te dragen in een vitale en diverse rol bij een levendige organisatie, persoonlijke en professionele groei te realiseren en tegelijkertijd bij te dragen aan het voortdurende succes van een professionele, particuliere onderneming met een informele, no-nonsense en resultaatgerichte cultuur.
Interesse om te solliciteren? Stuur je cv naar Liesbeth de Bakker via career@tp-industrial.com.

Referentie- en antecedentenonderzoek kan nodig zijn.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Bedrijfsprofiel TP Industrial Yarns is gespecialiseerd in het verbeteren van hoogwaardige garens. Onze garens maken innovatie mogelijk, moderniseren bedrijven en versterken het succes van onze klanten.
TP heeft zijn eigen merk TITAN HMPE geïntroduceerd, dat een aanzienlijke impact heeft gehad op de markt voor hoogwaardige garens. We bieden op maat gemaakte garenproducten die zijn ontwikkeld in overeenstemming met de behoeften en prestatie-eisen van de klant, in-house getest in onze eigen ultramoderne testfaciliteit. Wij beheren de complete supply chain en ondersteunen klanten met diensten die toegevoegde waarde bieden.
Industrieën die worden bediend zijn onder meer de offshore maritieme industrie, hoogwaardige touwen, hoogwaardige hijstoepassingen, het weefsegment en hogedrukslangen.

Op zoek naar een baan waarin je zelf de touwtjes in handen hebt?