Financieel medewerker 12- 16 uur

Werkzaamheden

  • Boeken en afhandelen inkoopfacturen in Exact Globe en Synergy
  • Debiteuren bewaking
  • Bankboek boeken en afletteren in- en uitgaande betalingen
  • Maandelijks afhandelen van creditcard afschriften
  • Ondersteunende werkzaamheden Hoofd Finance betreft jaarrekening en btw-aangifte

Functieprofiel

Voor de vacature van financieel medewerk(st)er zijn wij op zoek naar een administratieve duizendpoot. Je hebt jouw administratieve opleiding (minimaal MBO) succesvol afgerond. Ervaring met Exact/Synergy en Microsoftapplicaties is voor deze vacature een sterke pré.

Daarnaast beschik je over de volgende vaardigheden:

  • Communicatief vaardig in Nederlands en Engels
  • Zelfstandig, maar ook een goede teamspeler met een flexibele instelling Accuraat en alert
  • Kunnen werken met deadlines en een proactieve werkhouding.

Wij bieden

Een afwisselende functie, waarin ruimte is voor eigen initiatief en verdere ontplooiing. De organisatie is klein en heeft korte lijnen.Wij bieden marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren

Heb je belangstelling voor deze uitdagende functie en voldoe je aan de functie-eisen? Dan nodigen wij jou graag uit om te solliciteren. Zend hiertoe je CV en motivatiebrief naar career@tp-industrial.com t.a.v. Liesbeth de Bakker.

Over ons

TP Industrial Yarns BV is een dynamisch internationaal opererend bedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in de groeiende markt van industriële garens. De industriële garens worden wereldwijd betrokken en ook wereldwijd verkocht.De producten vinden hun weg in diverse toepassingen: van touw tot hijs-en sjorbanden, vanbrand-en tuinslangen tot geotextiel en ook voor diverse veiligheidsproducten worden industriële garens gebruikt. Vanuit ons kantoor in Bleiswijk verzorgen wij de inkoop, sturen het (loon)productieproces aan en bedienen wij onze klanten. Meer informatie over ons bedrijf vind je op de pagina over TP Industrial Yarns .

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld