Quality Assurance Officer – 40 uur

Bedrijfsprofiel

TP Industrial Yarns is gespecialiseerd in het verbeteren van hoogwaardige garens. Onze garens maken innovatie mogelijk, moderniseren bedrijven en versterken het succes van onze klanten.

TP heeft zijn eigen merk TITAN HMPE geïntroduceerd, dat een aanzienlijke impact heeft gehad op de markt voor hoogwaardige garens. We bieden op maat gemaakte garenproducten die zijn ontwikkeld in overeenstemming met de behoeften en prestatie-eisen van de klant, in-house getest in onze eigen ultramoderne testfaciliteit. Wij beheren de complete supply chain en ondersteunen klanten met diensten die toegevoegde waarde bieden.

Industrieën die worden bediend zijn onder meer de offshore maritieme industrie, hoogwaardige touwen, hoogwaardige hijstoepassingen, het weefsegment en hogedrukslangen. Om de groei in high-end op maat gemaakte engineered applicaties verder te ondersteunen, zijn we op zoek naar kwaliteitsmedewerker, Quality Assurance Officer. In deze functie kan je uiteindelijk doorgroeien naar een Quality Assurance Manager.

De rol

Je bent aansprakelijk voor het opstellen, bewaken en verder optimaliseren van het kwaliteitsbeleid, vastgelegd in het QMS. Je houdt je bezig met het organiseren en verbeteren van interne proces- en productaudits. Tevens ben je (mede) verantwoordelijk voor ontwikkelprocessen van producten; van start tot implementatie. Interne en externe klachten met betrekking tot producten inventariseer je en handel je af. Indien nodig, heb je hierbij op correcte wijze contact met de klant. Waar nodig, stuur je de juiste mensen binnen de organisatie aan en stel je verbeterprojecten op en voert deze uit. Om het management op de hoogte te houden, stel je kwaliteitsmanagementrapportages op en implementeer je deze binnen de organisatie. Je plant, ondersteunt en bewaakt het testen en inspecteren van materialen en producten om de kwaliteit van het eindproduct te waarborgen. In verband met het behalen van een ISO certificaat is het van belang dat je zorg draagt voor voortdurende naleving van de kwaliteitsvereisten van de producten en processen. Ten slotte zit je voor en neem je deel aan overleggen m.b.t. kwaliteit.

De ideale kandidaat beschikt over:

  • een HBO diploma/ HBO werkniveau
  • is beschikbaar 40 uur per week (voornamelijk op locatie)
  • heeft minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke rol in een industriële/productieomgeving
  • spreekt en schrijft vloeiend Nederlands, Engels, een andere taal is een pré
  • affiniteit met onze producten en bij voorkeur met technisch textiel
  • de eigenschap om zich snel aan te passen aan steeds wisselende werkomgevingen
  • sterk ontwikkelde communicatieve vaardigheden, werkt nauwgezet en heeft een proactieve instelling
  • heeft ervaring met QMS;  ISO 9001:2015, ISO 14001, VCA

Wat we bieden

De mogelijkheid om bij te dragen in een vitale en diverse rol bij een levendige organisatie, persoonlijke en professionele groei te realiseren en tegelijkertijd bij te dragen aan het voortdurende succes van een professionele, particuliere onderneming met een informele, no-nonsense en resultaatgerichte cultuur.

Interesse om te solliciteren? Stuur je cv naar Magusha Constandse via career@tp-industrial.com.
Referentie- en antecedentenonderzoek kan nodig zijn.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.