(Afstudeer) Stage

In onze snelgroeiende organisatie is er plaats voor een (afstudeer)stagiair (m/v) op diverse afdelingen.

Ben je communicatief vaardig, proactief, gedreven, resultaatgericht, beheers je je talen (vooral Nederlands en Engels, in woord en geschrift) en op zoek naar een stageplaats op gebied van Marketing, Communicatie, Sales, Logistiek, Administratie of Financiën?

Denk je voor ons van toegevoegde waarde te kunnen zijn en de juiste ontwikkeling te kunnen maken met een stageperiode bij TP Industrial Yarns?

Wacht dan niet langer en stuur je motivatie naar: career@tp-industrial.com t.a.v. Magusha Constandse.

Over ons

TP Industrial Yarns BV is een dynamisch internationaal opererend bedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in de groeiende markt van industriële garens. De industriële garens worden wereldwijd betrokken en ook wereldwijd verkocht. De producten vinden hun weg in diverse toepassingen: van touw tot hijs- en sjorbanden, van brand- en tuinslangen tot geotextiel en ook voor diverse veiligheidsproducten worden industriële garens gebruikt. Vanuit ons kantoor in Bleiswijk verzorgen wij de inkoop, sturen het (loon)productieproces aan en bedienen wij onze klanten. Meer informatie over ons bedrijf vind je op de pagina over TP Industrial Yarns .