Gezocht:
Vakantiekracht die zorgt voor een nóg sterkere band met onze klanten.

Wij zoeken een vakantiekracht (ca. 20 uur per week) met affiniteit voor werken op de computer (m/v.)

Op zoek naar werk voor in de vakantieperiode? Affiniteit met computers, sales en verantwoordelijkheidsgevoel? En vind je het leuk om ons team te ondersteunen?

Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou! Wij zoeken een vakantiekracht voor ca. 20 uur in de week. Hoofdtaak is het up-to-date maken van ons klantenbestand.

Wie zijn wij
TP Industrial Yarns BV is een dynamisch internationaal opererend bedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in de groeiende markt van industriële garens. De industriële garens worden wereldwijd betrokken en ook wereldwijd verkocht. De producten vinden hun weg in diverse toepassingen: van touw tot hijs- en sjorbanden (van kleine hijswerkzaamheden tot het optillen van windmolenturbines), van brand- en tuinslangen tot geotextiel en ook voor diverse veiligheidsproducten worden industriële garens gebruikt. Vanuit ons kantoor in Bleiswijk verzorgen wij de inkoop, sturen het (loon)productieproces aan en bedienen wij onze klanten. Meer informatie over ons bedrijf vind je op de pagina over TP Industrial Yarns .

Enthousiast? Wacht dan niet langer en stuur je motivatie naar: career@tp-industrial.com t.a.v. Magusha Constandse.