Careers

TP Industrial Yarns BV is een dynamisch internationaal opererend bedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in de groeiende markt van industriële garens. De industriële garens worden wereldwijd betrokken en ook wereldwijd verkocht. De producten vinden hun weg in diverse toepassingen: van touw tot hijs- en sjorbanden, van brand- en tuinslangen tot geotextiel en ook voor diverse veiligheidsproducten worden industriële garens gebruikt. Vanuit ons kantoor in Bleiswijk verzorgen wij de inkoop, sturen het (loon)productieproces aan en bedienen wij onze klanten. Meer informatie over ons bedrijf vind je op de pagina over TP Industrial Yarns .

TP Industrial Yarns ontwikkelt en converteert garens naar klant specifieke behoeften. Door de testmogelijkheden in ons eigen laboratorium worden de hoge kwaliteitseisen van onze klanten gewaarborgd. Hiermee bieden wij toegevoegde waarde en kunnen een consistente kwaliteit bieden. In toenemende mate biedt de organisatie op maat gemaakte oplossingen voor klanten over de hele wereld. Onze producten vinden hun weg in diverse toepassingen zoals in de offshore maritieme industrie, van touw tot hijs- en sjorbanden, het weefsegment, van brand- en tuinslangen tot geotextiel en ook voor diverse veiligheidsproducten.

Zo werkt het bij TP Industrial Yarns

Informeel
Maak impact in een kleine organisatie met korte lijnen

Persoonlijk
Werk in een persoonlijke sfeer en ontwikkel sterke banden met collega’s

Wereldwijd
Maak onderdeel uit van een hoofdrolspeler in een wereldwijd netwerk

Zelfstandig
Bepaal je eigen groeipad en houd zelf de touwtjes in handen

____________________________________________________________

Vacatures

In verband met de verdere groei van ons bedrijf zijn wij op zoek naar verschillende nieuwe medewerkers. In het menu links en hieronder vind je de actuele openstaande vacatures.

Mocht je beoogde vacature er niet tussen staan en denk je van toegevoegde waarde te kunnen zijn voor TP Industrial Yarns stuur dan je open sollicitatie naar career@tp-industrial.com t.a.v. Magusha Constandse.